Cadeaus met geborduurde tekst

Het borduren van producten. Het zijn persoonlijke en unieke cadeaus. Bijvoorbeeld een geborduurde handdoek. Het kan een cadeau zijn voor een pasgeborene, voor een kindje die zijn diploma heeft gehaald of voor een echtpaar die al 40 jaar getrouwd zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden. Daardoor is elk cadeau uniek. 

Kraam cadeaus die geborduurd zijn vond ik erg leuk om te krijgen. Onze zoon heeft een leuke badjas gekregen met naam en ook een handdoek met geboortedatum en naam erop. 4 jaar later zijn de cadeaus er nog. Onze dochter heeft prachtige knuffels gekregen met haar naam. Ze slaapt ermee. De knuffel is identiek. Haar eigen naam en haar eigen geboortedatum. Het is een persoonlijk cadeau, dat niet snel vergeten word. 

Dus mocht je opzoek zijn naar een persoonlijk en uniek cadeau wat jaren blijft bestaan, kies dan eens een cadeau wat geborduurd is. 

Cadeaus met geborduurde tekst
Badjas met naam voorop