Sinterklaaszak met naam bedrukt

Sinterklaaszak met naam of tekst bedrukt

Borduurstudio Van Miran

Grote sinterklaaszak van jute met naam bedrukt

Ben je op zoek naar een grote sinterklaaszak van jute waarin alle cadeautjes passen? Borduurstudio Van Miran levert deze sinterklaaszak met naam van jouw kind(eren). Wil je liever een familienaam op de sinterklaaszak? Dat kan. Je mag zelf kiezen wat je op deze zak wil laten bedrukken.

Sinterklaas is het mooiste en misschien ook wel het spannendste feest voor kinderen. Op pakjesavond wachtend bij de schoorsteen. Luid zingend of Sinterklaas misschien toch niet stilletjes het huisje voorbij rijdt.

En dan toch gaat eindelijk de deurbel. Piet die een handvol pepernoten het huis in strooit. Kinderen gillen van spanning. Sinterklaas komt op bezoek met een grote jutezak vol cadeautjes. Vaak zijn de grappige pieten favoriet. Maar Sinterklaas is toch wel de liefste, want hij geeft cadeautjes aan alle kinderen.

De zak wordt bedrukt met “PAKJES EXPRESS Graag bezorgen bij …”. In de webshop kun je zelf invoeren bij wie de pakjes moeten worden bezorgd. Bijvoorbeeld “Jort & Fenna” of “Familie Veenstra”

Sinterklaaszak met naam bedrukt

Kleurrijke pietenmuts of pietenbaret met naam bedrukt

Vrolijke pietenmuts of pietenbaret met naam

Kinderen vinden het prachtig zich te verkleden als Piet. Vooral als ze zelf naar de intocht van Sinterklaas gaan. Ze zijn dan vol in afwachting of Sinterklaas hen wel ziet staan. Kijk, kijk, hier sta ik. Mijn naam staat op de muts. Dat MOET Sinterklaas toch wel zien. Ziet Sinterklaas mijn mooie baret niet, dan zal toch één van de Pieten mij wel zien.

Tussen alle kinderen val je vaak in het niet. Dan maar luid roepen: “PIET PIET Hier sta ik!!! Ik ben dit jaar echt heel lief geweest. Hopelijk zit er voor mij ook een cadeautje in de pakjesboot. Op naar het grote Sinterklaasfeest.

Deze pietenmuts of pietenbaret is ook leuk voor het Sinterklaasfeest op school.

De baretten zijn verkrijgbaar in 3 kleuren; blauw, rood en vel roze. In de webshop voer je zelf de naam van je kind in.

Vrolijke pepernotenzakjes met naam bedrukt

Herken je dat ook? Ben je op een Sinterklaasfeest en weten de kinderen niet goed wat ze met handenvol aan snoepgoed moeten doen? Alles direct opeten? Maar weer verder strooien? Dat is jammer. Alle broekzakken, jaszakken worden volgepropt. Desnoods maar in de capuchon. Daar past ook heel wat in!!!

Van Miran heeft daar een oplossing voor. Peternotenzakjes met naam. Hier kan al het verzamelde snoepgoed in. Maar zo’n zakje is niet alleen handig als pepernotenzakje. Het is ook geschikt voor een klein cadeautje.

Het is een vrolijke bedrukte pepernotenzakje met vlaggetjes, een mijter en strooigoed. Er is plaats voor de naam van je kind. Ook staat er een pietenbaret op. De kleur van deze baret mag zelf worden gekozen. Dat maakt deze pepernotenzakje extra vrolijk.

In de webshop voer je zelf de naam in en kies je de kleur baret.

Pepernotenzakje met naam erop bedrukt
De waardering van www.vanmiran.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 186 reviews.

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Begin met chatten
1
Vraag het Miranda
Hallo, kan ik je helpen?