06-42271779

info@vanmiran.nl

Veilig betalen / 14 dagen bedenktijd

Hoi, hier even een update…

7 Juni gaat de Borduurstudio weer open. Maar tot die tijd kan je wel gewoon bestellen. Cadeaus graag via de webshop en bedrijfskleding kan per e-mail. Na 7 juni pak ik de werkzaamheden rustig op. De levertijd kan wel iets langer zijn dan dat jullie van ons gewend zijn. Tot 7 juni kan er besteld worden met 15% korting. Gebruik daarvoor de kortingscode zwangerschapsverlof

Borduurstudio Van Miran 1

Borduren van bedrijfskleding

Welkom bij borduurstudio van Miran.

Het borduren van textiel is voor mij altijd al een grote passie geweest. Bij elk logo of afbeelding is het een uitdaging om een prachtig borduurwerk te maken. Het is niet zomaar een borduring of plaatje wat je levert. Elk kledingstuk is het vistitekaartje van een bedrijf of vereniging. En dat moet er perfect uitzien.

Bij borduurstudio van Miran werken wij met 2 professionele Happy industriële borduurmachines.

Met deze machines kunnen wij bijna alle stukken textiel voorzien van een logo, afbeelding of naam.

Naast het borduren van kleding, kunnen wij ook kleding leveren. Wij leveren bijna alle merken bedrijfskleding (o.a. Santino, Jobman, Clique). Voor meer informatie en welke merken wij u kunnen leveren, kunt u contact met ons op nemen.

Bij borduurstudio van Miran kunt u terecht voor bijna al uw borduurwerk. Net als u hechten wij een grote waarde aan kwaliteit. Of het nu gaat om 1 exemplaar of om meerdere, de kwaliteit blijft voor ons belangrijk. U als klant gaat bij ons tevreden de deur uit.
Niet alleen particulier maar ook als bedrijf of vereniging kunt u bij ons terecht.

Bedrijfskleding is het visitekaartje voor uw bedrijf. Uw medewerkers zullen duidelijk zichtbaar zijn. Tevens ziet het er verzorgd uit en geeft het een professionele uitstraling.

Voordat wij een kledingstuk kunnen borduren maken wij eerst een borduurkaart (geldt alleen voor logo’s niet voor gewone teksten). De kosten van een borduurkaart bedraagt eenmalig 40 euro (exclusief BTW). Deze borduurkaart bewaren wij voor u. Mocht het zijn dat u nieuwe kleding of textiel nodig bent, dan kunnen wij dat zo voor u borduren zonder dat u wederom kosten kwijt bent voor een borduurkaart.

Borduren van textiel is een hoogwaardige kwaliteit. Het door ons gebruikte garen is wasbaar tot 95 graden Celsius, te bleken, chemisch te reinigen en strijkbaar.
De prijs van het te borduren logo of tekst is afhankelijk van meerdere factoren. Vraag daarom naar een vrijblijvende offerte voor uw te borduren textiel.

Wist je dat je bedrijfskleding fiscaal aftrekbaar is bij de belastingdienst? Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden waar een kledingstuk aan moet voldoen.

  1.  De werkkleding is (bijna) alleen maar geschikt om te dragen in het kader van je werk.
  2. De werkkleding is voorzien van een duidelijk zichtbaar bedrijfslogo of ander beeldkenmerk van de werkgever (van minimaal 70 cm²).

 

Aanleveren van een ontwerp

Het is mogelijk om uw eigen kleding aan te leveren. Wij hebben geen bedrijfskleding op voorraad, maar kunnen wel bedrijfskleding voor u bestellen.Het aanleveren van een ontwerp kan alleen in een vectorbestand (JPG. EPS of PDF)
Voordat wij het definitief borduren ontvangt u van ons via de mail eerst een proefontwerp.
Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar info@vanmiran.nl

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief