06-42271779

info@vanmiran.nl

Veilig betalen / 14 dagen bedenktijd

Hoi, hier even een update…

7 Juni gaat de Borduurstudio weer open. Maar tot die tijd kan je wel gewoon bestellen. Cadeaus graag via de webshop en bedrijfskleding kan per e-mail. Na 7 juni pak ik de werkzaamheden rustig op. De levertijd kan wel iets langer zijn dan dat jullie van ons gewend zijn. Tot 7 juni kan er besteld worden met 15% korting. Gebruik daarvoor de kortingscode zwangerschapsverlof

Borduurstudio Van Miran

  • Babycadeaus met naam
  • Borduren van bedrijfskleding

Borduurstudio Van Miran

Geborduurde cadeaus

Wat is er nu leuker dan een exclusief cadeau? Geborduurde cadeaus zijn duurzaam, luxe, persoonlijk en tijdloos. Een badjas met naam voor een kleine baby is een leuk kraamcadeau. Een handdoek voor een kind die zijn zwemdiploma heeft gehaald is heel speciaal. Of gewoon een leuke handdoek met naam omdat het handig is voor op het strand. Voor ieder is er wel iets leuks te krijgen. Mocht u opzoek zijn naar een product wat niet op de site staat of komt u er niet helemaal uit, neem dan contact op met ons. Tevens is het aanleveren van eigen producten ook mogelijk. 

Borduren van bedrijfskleding

Bedrijfskleding is het visitekaartje voor uw bedrijf. Uw medewerkers zullen duidelijk zichtbaar zijn. Tevens ziet het er verzorgd uit en geeft het een professionele uitstraling.

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief