06-42271779

info@vanmiran.nl

Veilig betalen / 14 dagen bedenktijd

Hoi, hier even een update…

7 Juni gaat de Borduurstudio weer open. Maar tot die tijd kan je wel gewoon bestellen. Cadeaus graag via de webshop en bedrijfskleding kan per e-mail. Na 7 juni pak ik de werkzaamheden rustig op. De levertijd kan wel iets langer zijn dan dat jullie van ons gewend zijn. Tot 7 juni kan er besteld worden met 15% korting. Gebruik daarvoor de kortingscode zwangerschapsverlof

Borduurstudio Van Miran 1

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Mijn naam is Miranda Benedictus. Samen met mijn man en 2 kinderen, een hond en 2 katten wonen wij in het prachtige Bakkeveen!

Wat begonnen is als hobby is nu uit de hand gelopen. Eerst adverteren op facebook, marktplaats en instagram en nu mijn eigen webshop. Sinds 2019 heb ik een borduurstudio. Niet alleen babycadeaus maar ook voor het borduren van bedrijfskleding kunnen jullie bij mij terecht. Tevens is eigen inbreng van een product wat geborduurd moet worden geen probleem.

Neem gerust contact op met mij.

Groetjes Miranda Benedictus

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief