Borduurstudio Van Miran 1

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Mijn naam is Miranda Benedictus. Samen met mijn man en 3 kinderen, een hond en 2 katten wonen wij in het prachtige Bakkeveen!

In 2019 heb ik een borduurmachine overgenomen van Borduustudio Helma uit Boorbergum. Met die borduurmachine ben ik gaan oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Door mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen is de Borduurstudio inmiddels een professioneel bedrijf geworden.

Naast mijn webshop met de verkoop van gepersonaliseerde (kraam)cadeaus, borduur ik ook bedrijfskleding en promotietextiel. Je kunt bij mij terecht voor het kopen van bedrijfskleding maar zelf bedrijfskleding leveren behoort ook tot de mogelijkheid.

Voor mij staat betrouwbaarheid en creativiteit hoog in het vaandel. Alle producten worden verkocht voor eerlijke prijzen, dat zie je terug in de webshop. Tevens zorgen ik ervoor dat het product binnen de verwachte levertijd bij de klant is.

Ook het inbrengen van eigen ideeën is mogelijk! Bijvoorbeeld een leuke afbeelding van een geboortekaartje op een leuke handdoek of badcape. Een bedrijfslogo op een t-shirt van een geboorte beer is ook een populair cadeau bij bedrijven.
Samen kunnen wij kijken en brainstormen over leuke ideeën om er vervolgens een prachtig eind resultaat van te maken.

In verband met kleine kinderen, is de borduurstudio alleen geopend op afspraak. Niet alleen voor het brengen en halen van bedrijfskleding, maar ook voor het uitzoeken van een prachtig cadeau.

Ik zie u graag terug in mijn borduurstudio.

Creatieve groet van,
Miranda Benedictus

Borduurstudio Van Miran met Jurre 2
De waardering van www.vanmiran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 392 reviews.

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zomervakantie!

Borduurstudio van Miran is met vakantie van 20 juli 2024 t/m 20 augustus 2024.

Bestellen in de vakantie blijft mogelijk. Houd wel rekening met een langere levertijd.  De bestellingen die in de vakantie geplaatst worden, worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het kan dus zijn dat jouw pakketje langer onderweg is omdat er nog veel bestellingen verwerkt moeten worden die eerder zijn geplaatst.

Gebruik in de vakantie de kortingscode zomer2024 voor 10% korting (kortingscode is niet geldig i.c.m. aanbiedingen of andere kortingsodes)

Bestellingen die voor 20 juli zijn besteld, worden voor de vakantie nog verzonden.

Bedankt voor je geduld en een hele fijne zomer toegewenst!

Liefs Miranda

Jollein badjassen - Borduurstudio Van Miran

**kortingscode is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes en aanbiedingen!

Begin met chatten
1
Vraag het Miranda
Hallo, kan ik je helpen?