06-42271779

info@vanmiran.nl

Veilig betalen / 14 dagen bedenktijd

Borduurstudio Van Miran 1

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Mijn naam is Miranda Benedictus. Samen met mijn man en 2 kinderen, een hond en 2 katten wonen wij in het prachtige Bakkeveen!

Wat begonnen is als hobby is nu uit de hand gelopen. Eerst adverteren op facebook, marktplaats en instagram en nu mijn eigen webshop. Sinds 2019 heb ik een borduurstudio. Niet alleen babycadeaus maar ook voor het borduren van bedrijfskleding kunnen jullie bij mij terecht. Tevens is eigen inbreng van een product wat geborduurd moet worden geen probleem.

Neem gerust contact op met mij.

Groetjes Miranda Benedictus

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mededeling

In verband met de vele bestellingen die er geplaatst zijn, is de levertijd op dit moment 10 werkdagen.

We hopen op jullie begrip en bedankt voor al jullie bestellingen.

Miranda