Babymutjes met naam geborduurd - Borduurstudio Van Miran

Babymutsjes met naam geborduurd | babymutjes in verschillende kleuren

Babymutsjes met naam geborduurd bij Borduurstudio Van Miran

Babymutsjes met naam geborduurd is een zeer gewild “kledingstuk” voor de allerkleinsten onder ons. Borduurstudio Van Miran heeft het er dan ook druk mee om deze mutsjes van naam te voorzien. De mutsjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 hippe kleuren, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen doen met de nieuwste modekleuren. Kun je je voorstellen dat in oma’s tijd alles in het wit moest zijn. Baby’s waren vroeger geheel in het wit gekleed.

Bij Borduurstudio Van Miran kun je niet alleen kiezen welk kleur mutsje. Uniek bij Borduurstudio Van Miran is de uitgebreide keuze aan garen waarmee de naam van het kindje wordt geborduurd.

Babymutsjes in verschillende kleuren verkrijgbaar

Babymutsjes zijn in verschillende moderne kleuren verkrijgbaar. Je kindje gaat met de mode mee. Oude kleuren worden eruit gehaald en daarvoor komen weer nieuwe kleuren.

Onze nieuwste kleur is Forest. Een donkergroene kleur.

Babymutsje forest green
Babymutsjes met naam geborduurd in verschillende kleuren verkrijgbaar
Babymutsje met naam geborduurd door Borduurstudio Van Miran

Meer informatie over babymutjes met naam geborduurd

  • De effen babymutjes zijn van het merk Funnies.
  • De babymutsjes zijn geschikt voor een newborn, maar vallen klein uit.
  • Voor een iets groter mutsje raden wij maat 62/68 aan.
  • De mutsjes van Funnies zijn van 100% katoen.
Funnies babymutsje met naam geborduurd bij Borduurstudio Van Miran

Babymutsjes met drukke print

Zoek je een babymutsje met een drukke print? Ook dat kan bij Borduurstudio Van Miran. Wij hebben ook babymutsjes van Cottonbaby met bijvoorbeeld een jungle- of panterprint. Kijk daarvoor op https://vanmiran.nl/product-categorie/borduurstudio/babymutsjes/cottonbaby-babymutsjes/

LET OP!!!  In principe verkopen wij alleen producten inclusief borduring. Maar voor de Cottonbaby babymutsjes met drukke print maken wij een uitzondering. Een naam op deze mutsjes is eigenlijk bijna niet zichtbaar op zo’n drukke print. Maar wil je beslist een naam op een Cottonbaby babymutsje, dan is dat uiteraard wel mogelijk.

Cottonbaby babymutsje panterprint bruin
Cottonbaby babymutsje panter grijs 0-3 mnd
Cottonbaby babymutsje jungle

Waarom zijn babymutsjes zijn belangrijk?

  • Babymutsjes zijn niet alleen stoer, maar ook noodzakelijk. Doordat een baby een relatief groot hoofd heeft en een open fontanel verliezen ze snel warmte. Deze warmte heeft de baby nodig om bij zichzelf te blijven en hun organen en hersenen te ontwikkelen.
  • Een muts helpt de pasgeborene te beschermen tegen alle prikkels. De gevolgen bij teveel prikkels kunnen zijn: huilen, spugen, darmkrampjes en groeiachterstand.
  • De warmteregulatie van een pasgeborene is nog onrijp. Dit komt omdat het warmteorganisme nog ongeoefend is daardoor kunnen ze hun temperatuur niet goed bijsturen. Het ontwikkelen gebeurt op basis van warmte- en koude aanbod.
De waardering van www.vanmiran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 345 reviews.

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Begin met chatten
1
Vraag het Miranda
Hallo, kan ik je helpen?