Borduurstudio Van Miran badcape en Badjas met naam geborduurd

Borduurstudio op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe

Borduurstudio op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe

Borduurstudio Van Miran is gevestigd in het bosrijke Bakkeveen op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. Deze borduurstudio wordt gerund door Miranda Benedictus, die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Vol passie borduurt ze namen, geboortedata en andere leuke teksten op bijvoorbeeld babytextiel en handige kinderartikelen.

Miranda borduurt niet alleen baby- en kinderartikelen. Ook voor het borduren van logo’s op bedrijfskleding of clubkleding ben je bij Borduurstudio Van Miran op het goede adres. Menig bedrijf of vereniging weet de borduurstudio op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe al te vinden.

Er zijn ook leuke artikelen die je niet kunt borduren, maar toch graag wilt voorzien van een naam, geboortedatum of leuke tekst. Het bedrukken van artikelen kan ook bij Borduurstudio Van Miran. Miranda bedrukt o.a. tekst en/of symbolen op emmers, geboortekoffers of gymtasjes. Heb je zelf leuke suggesties? Miranda staat open voor nieuwe ideeën.

Is Borduurstudio Van Miran een betrouwbare webshop?

Borduurstudio van Miran is zeker een betrouwbare webshop. Miranda is goed bereikbaar via mail, telefoon of WhatsApp. Via WhatsApp is het gemakkelijkste, want Miranda heeft vaak haar mobiel bij de hand. Bellen kan ook, maar omdat Miranda naast de borduurstudio ook nog een baantje en een druk gezin heeft, is ze niet altijd meteen telefonisch bereikbaar.

Borduurstudio Van MIran denkt met je mee. Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Miranda.

Waar is Borduurstudio Van Miran precies te vinden?

Borduurstudio Van Miran  bevindt zich in Bakkeveen. Bakkeveen ligt in Friesland, maar grenst ook aan Zevenhuizen (provincie Groningen) en Eén West (provincie Drenthe).

Woon je in de buurt, dan is het mogelijk om met Miranda een tijdstip af te spreken om bijvoorbeeld je bestelde artikel(en) zelf op te halen.

De waardering van www.vanmiran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 330 reviews.

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Begin met chatten
1
Vraag het Miranda
Hallo, kan ik je helpen?