Kraamcadeau met logo van bedrijf of vereniging 3

Kraamcadeau met logo van bedrijf of vereniging

Ben je op zoek naar een kraamcadeau met logo van je bedrijf of vereniging? Borduurstudio Van Miran is gespecialiseerd in het borduren van tekst en afbeeldingen op babytextiel.

Ga je binnenkort op kraamvisite bij een zakenpartner, collega of clublid? Dan is een kraamcadeau met bedrijfslogo of verenigingslogo altijd een leuk cadeau. Dit betreft altijd een speciaal cadeau die vaak ter decoratie in de (baby)kamer wordt gehangen of neergezet. Een blijvend cadeau waarmee je de betrokkenheid toont van je collega of clublid. De geboorte van een kindje is een speciaal moment en het is leuk als er gereageerd wordt vanuit het bedrijf of vereniging.

Suggesties voor een kraamcadeau met logo

Hieronder enkele suggesties voor een kraamcadeau met logo van je bedrijf of vereniging. Wil je een kraamcadeau bestellen of heb je nog vragen naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Miranda. Dat kan via het contactformulier, maar via Whatsapp kan ook!

Er zijn nog vele eventuele kraamcadeaus waarop een logo kan worden geborduurd. Hieronder de link naar alle producten in de shop. Kraamcadeau met logo van je bedrijf of vereniging kan niet via de shop worden besteld. Het logo moet namelijk naar Miranda worden gemaild. In overleg met Miranda stuur je haar de juiste bestandsindeling van het logo. Neem daarom persoonlijk contact op met Miranda. Dat kan al gauw via Whatsapp!

Wist je dat het in sommige gevallen ook mogelijk is om de afbeelding van het geboortekaartje te laten borduren op producten?

Badjas of badponcho als kraamcadeau met logo

Jollein Badponcho met naam geborduurd badponcho van badstof in het crème

Een badstoffen badjasje of badponcho is altijd handig voor de dreumes. Een badjas of badponcho is perfect om te gebruiken na het badderen, douchen of zwemmen.

Borduurstudio Van Miran heeft een groot assortiment aan badjasjes en badponchos. De badjasjes zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar.

De Jollein badjasjes en de Jollein badponcho’s hebben grappige oortjes. Dit staat de kleine dreumes vast goed!

Je hebt zelf de keuze om het logo op de achterkant of op de voorkant te laten borduren.

Jollein badjasje met naam geborduurd - baby badjas met oortjes in blauw 3

Geboortebeer als kraamcadeau met logo op 't shirt

Geboortebeer met naam en geboortedatum op t-shirt geborduurd Beer Buster 40 cm 1

Borduurstudio Van Miran heeft een ruime keuze aan geboorteberen. Op de afbeeldingen zie je een beer met een logo op een t-shirt. Je hebt de keuze uit een aantal kleuren t-shirts.

Ook zijn er beren met afritsbare zooltjes. Deze zooltjes kunnen worden geborduurd.

Bij de beren met uitneembare vulling, kan het buikje geborduurd worden.

Kraamcadeau met logo van bedrijf of vereniging

Overall met logo op de voor- en/of achterkant

Kraamcadeau met logo van bedrijf of vereniging 2

Een overall met logo doet het ook altijd goed. Heeft papa of mama een eigen bedrijf? Laat het logo op een overall borduren. Succes verzekerd!

De overall zijn in verschillende kleuren en verschillende maten verkrijgbaar.

Tip: Geef papa en/of mama ook zo’n leuke overall met logo van het bedrijf. Borduurstudio Van Miran heeft ook grote maten. Deze zijn niet in de shop verkrijgbaar. Stuur daarom Miranda een Whatsapp!

Størvik kinderoverall Nicky met naam geborduurd 2

Handdoeken als kraamcadeau met logo

Een handdoek is het meest favoriete kraamcadeau met logo van bedrijf of vereniging. Handdoeken zijn altijd nodig. Het is een dankbaar cadeau.

En wat het leuke is; geborduurde handdoeken worden vaak bewaard, omdat het zonde is om zo’n mooie persoonlijke handdoek te gebruiken.

De handdoeken zijn in twee maten en vele kleuren verkrijgbaar.

De maten zijn:

  • 50 x 100 cm
  • 70 x 140 cm

Je hebt bij Borduurstudio Van Miran ook nog de keuze uit gastendoekjes (30 x 50 cm)

Borduurstudio Van Miran Blauwe handdoek met tekst
De waardering van www.vanmiran.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 345 reviews.

join the family

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Begin met chatten
1
Vraag het Miranda
Hallo, kan ik je helpen?